Zwemtraining

De zwemtak van Hydrofiel traint twee keer per week in het Erica Terpstrabad:

Trainers

Marit Polman: Marit is een jonge enthousiaste trainster die om de week onze trainingen verzorgt op dinsdag. Marit heeft na heel water jaartjes het zwemmen bij Hydrofiel verruild voor het geven van trainingen. Vanaf seizoen 2016-2017 maakt Marit de trainingen.

Lieke Jager: net als Marit is ook Lieke een jonge gedreven trainster die om de twee weken de dinsdagavond training verzorgt. Lieke was voorheen ook een fanatieke zwemmer bij Hydrofiel.     

Sarah Drenth: Sarah heeft al enige tijd haar trainersdiploma en is sinds september 2016 de vaste trainer op de donderdagavond. Zelf zwemt ze al twee jaar bij Hydrofiel en probeert ze nog steeds om elke dinsdagavond mee te trainen.

Al onze trainsters zijn gediplomeerd in het geven van trainingen. 

Sarah foto
Marit PolmanLieke JagerSarah Drenth

Trainingen
Zoals gezegd worden de dinsdagtrainingen verzorgd door Lieke en Marit en de donderdagtraining door Sarah. Op donderdagavond is er van 20.00 tot 21.00 een hulptrainer aanwezig. Dit is een zwemmer die door meerdere keren per jaar op de donderdagavond mee te helpen bij de training voldoet aan zijn werkactie.
Voor het seizoen 2018 - 2019 zijn dat de volgende hulptrainers:
- Jan van Aken
- Emma Arends
- Celine Bolwerk
- Lizzy Janssen
- Sjoerd Murk
- Marieke Robbers
- Maudy Ruiter
- Lysanne Schepper

Een training start standaard met een vaste afstand inzwemmen. Afhankelijk van waar we zijn in het seizoen wordt de rest van de training ingevuld. Een aantal voorbeelden:

De training zijn dus erg divers. Dit maakt een training nooit saai en daardoor erg leuk! 

Meetrainen?

Wil je een keertje meetrainen om te kijken hoe een zwemtraining bij Hydrofiel er precies uitziet? Dit kan! Stuur een mailtje naar bestuur@hydrofiel.nl. Het bestuur geeft je meer informatie over de trainingen en zorgt ervoor dat er iemand voor je klaar staat in het zwembad. Als je mee komt trainen, neem dan altijd je sportkaart mee!